Mina hästar

Tänkte göra en lista på hästar jag äger idag med stam och vad de gör för tillfället.

Avelston

Stardust: Irco Mena-Feleciano-Any Question. Semineras med Chacco Blue har fått tre föl var av två visade som föl och blev klass ett föl.
Heide Hannemari: Dimmagio-Abanos-Rohdiamant fått ett mycket fint hingstföl E Sir Donnerhall och är dräktig åter med samma hingst då kombinationen var lyckad.
Cilea: Cortez-Caracoll-Ciciron. Har fått tre föl var av ett hingstföl hos mig E:Niveau är dräktig med Lux Z
Preila: Pedro-Espri-Arkansas Har fått två föl E: Lord Z hingst och E:Firenze: Sto. Har tävlat ung hästklasser upp till 1.20 hade kapacitet för mycket mer men skada satte stopp för fortsatt tävlan. Kommer ej att betäcka om henne.

Tävlingshästar

Consenza: Cortez-Turban Rose-Prince Tenderfoot**. Har fått två föl. Har startat svårklass med placering i 140. Skadad och friskförklarad så hon är åter i träning och hoppas nu att hon ska komma tillbaka. Ett sto med 100% teknik och mycket rädd om sig. Är i träning hos Johan Lundh
Rosette: Roderik-Coretz-Cosmos**. Såld som föl på aktionen på Falsterbo till Danmark Har gått fyraårschampionatet och kom trea med 8.0. Vackert och ädelt sto. Hon tränas idag av Ann-Sofie och gjort några tävlingar men är just nu under uppbyggnad.
Heather Primera: Heartbeat-Cortez-Turban Rose. Går just nu på bete men kommer att åka till Ann-Sofie för fortsatt utbildning och kommer att ställa in siktet på Kvalitén nästa år. Kommer att hoppa några centimeter hoppningar i höst och vinter.
Schatze Zandra: Sandro Hit-Gloriux-Winrich. Har fått ett hingstföl som erhöll gångarts diplom och kommer att visas på Breeders i häst är även rekommenderad att visas som hingstämne. Hon själv har gått Falsterbo som 5åring och kommer att debutera medelsvår i augusti. Hon är i träning hos Camilla Hulth 

Unghästar:

Auffalend JBP: Caressini L-Cortez-Racot. En valack jag fött upp och äger hälften i. Kommer att ridas in av Ann-Sofie Ahlsten i höst för att matchar till 3årstest nästa år. Löshoppad med en bändande teknik så kapacitet finns.
Haiter Held JBP: Highcruiser-Weltmyer-Prins Thatch**. Välstammad hingst med ett väldigt trevligt temperament Är Till Salu men kommer att köras in i höst om han inte blir såld. En hingst som räcker en bit men inte hela vägen. Kommer att visas på 3årstest om han utvecklas rätt. 
Livorno: Lecanto-landlord-fullblod Mamman är såld som mycket lovande fälttävlanshäst till Norge. En försiktig hingst men ett ödmjukt temperament Kommer att kastreras och ridas in till hösten för att senan gå treårstest även han är Till Salu. Denna hingst äger jag hälften i tillsammans med Stall Solgläntan

Star of Space JBP: Caressini L-Irco Mena-Feleciano Ett klass ett sto som föl med orden: Väl genomtänkt hoppavel. Har stora förväntningar på henne. Kommer att sparas som framtida avels och tävlingssto. 
Sir Heroisch JBP: Sir Donnerhall-Dammagio-Abanos. En hingst som är vacker som en sommardag och rör sig som en dröm. Kommer att sparas för att visas på rådgivande.
Pommeau JBP: Lord Z-Pedro-Espri. Valack som säkert blir fin med tiden. Har inga större förväntningar på han. Ska säljas men går nu som sällskap till Sir Heroisch. Löshoppad och visar god hoppvilja och en ok teknik.

Namnlös JBP: Niveau-Cortez-Karakoll Hingstföl för sporten äger hälften i detta föl. 
Namnlös JBP: Firenze-Pedro-Esrpi vackert ädelt stoföl. Blandat hopp och dressyr för att se vad det kan bli då modern är byggd mer som en dressyrhäst. Rör sig med lätta elastiska gångarter. Kommer att sparas.

     
                          
      

     
 

Kommentarer
Postat av: Matilda

Men åh vilken bra blogg du har! Sånt här är ju så kul!. :)

2010-07-18 @ 11:58:17
URL: http://showjumper.blogg.se/
Postat av: Matilda

Måste bara säga att Star of Space JBP är min favvo av det lilla jag läst. ;)

2010-07-18 @ 12:00:09
URL: http://showjumper.blogg.se/
Postat av: Caroline

Du får göra en fin lista på alla dina fina travare du har med. =)Om du råkar tröttna på någon av dina hästar så hör av dej flört

2010-07-18 @ 12:04:31
URL: http://ridemyhorse.blogg.se/
Postat av: Jessica

Till Carolin

Ja visst skulle jag kunna göra det. Ska sätta mig och gå igenom vilka de är.

Jag ska höra av mig när det finns någon över ;).

2010-07-19 @ 08:01:23
Postat av: Jessica

Tack Matilda det var kul att höra att du tyckte om bloggen.

Ännu roligare var det att du tyckte bäst om Star of Space, då de flesta tycker bäst om Consenza.

2010-07-19 @ 08:04:41
Postat av: Matilda

Allting som har med Capitol och Irco Marcoblod att göra är något för mig! :D

Den egna hästen jag rider högst med just nu har Irco Marco & Capitolblod faktiskt. :D

Är Star of Space JBP med på bilderna? Vem är hon i så fall?

2010-07-19 @ 09:56:48
URL: http://showjumper.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0